.

Tuesday, August 16, 2011

Ini Adalah Blog Review Yang Serius. Kucing Serius #2


Tan Sri Doktor Professor Ar. Kucing Serius


Orang selalu tanya. Blog apa yang aku selalu bukak? Kenapa aku bukak? Apa yang best?

Bagi aku,aku bukak blog yang ada potential. Potential besar nak berkembang. Bila ada potential,aku akan selalu pergi. Mewajibkan diri aku pergi. Cari cari blog dorang.

Bila aku jumpa dorang ni,aku tak akan bukak blog blog lain yang orang anggap Otai. Orang anggap hebat. Serious. Pasal,dorang yang ni, ada ilmu dorang tersendiri. Apa yang ada pada dorang,lain dari yang lain. Follower bukan pengukur.

Potential sangat sangat ada,boleh pergi jauh,lebih jauh dari blogger blogger otai sekarang. Wajib dikembangkan.

Senarai yang aku nak bagi kat korang.


Aan Raihan
Muaz Syamil Azizan
Haikal Blank
Syabab Berhati Mulia
Schaza Zainuddin
Dian Norhayati
Haziq Sulaiman
Rara Faramyza
Rafidah Farhana
Oizy Joe
Fira Hilwa
Aien Ishak



Nak blogwalking? Terjah satu satu jom. Semuanya terbaik. Potensi yang sangat besar dalam blogging. Aku baca bukan kerana dorang sahabat. Aku baca kerana keunikan mereka yang susah nak jumpa. Dijemput :D

18 comments:

haikalblank said...

aku tiba - tiba rasa nak order pizza. kau nak satu?

HAHAHA

Kucing Serius. said...

Aishhh. Boleh jugak. AHAHAHA

Satu je tu aku punya sorang!

hzyr; said...

belanja kitaorg la,haikal.ini kan bulan mulia ;)

peNulis SeNjA said...

ok nk pi sane sat byeeee kuceng

scha al ahmad said...

kucing tuu cumill..
ini SERIUS xtipu..

ok, bw time! :)

Umie Artoqiemie said...

oyeah terjahhh..

A'an said...

Okay hari ni Haikal blanje. Besok aku belanja kau mekdi pulak. Wahaha :D

kaizen said...

aku dah agak si haikal masuk list... this is best bro....

Alip Apai said...

series diorang semua superb!!

totally awesome!!

naseb ko bagi review blog mcm ni..

asyik2 aku tgk review blog entah apa2 je blog yg direview tu..

Schaza Zedane said...

patut lah follower aku ttbe naik. HAHAHAHA.

tapi asal lah doe nama muaz kat atas ? :(

hahahaha

Schaza Zedane said...

like seriously, TERHARU :')

Rara Faramyza said...

halamakkkk. aku nampak nama aku lah. perghhh. maseh kucing yang comel. ni mintak belanja ke apa? hahaha :D

Fyzal said...

okeyh. aku akan ke semua blog tu seberapa segera.

hzyr; said...

encik fayzal: saya terharu:') sbb awk nk check saya punya blog XD

.diannorhayati. said...

ehhh sumpah terharu. berguling guling tepi kucing. oh mai god,pasni taknak curi ikan lagi ;p hehe.

Aien Ishak said...

Ohhh tak payah nak terjah sangat blog yang last tu. Sekian.

Mior Syabab said...

Aku sayang kau kucing. Selama ni takda sapa nak hargai aku. pfftt..
Moga connection antara blogger dpt dipereratkan. Salam ukhuwah ^^

*Orang lain menilai diri kita baik buruknya. Diri sendiri je tak nampak.aihh

Haziq Sulaiman said...

Terima kasih. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...