.

Monday, August 15, 2011

The Blogger Dilemma, Part 1.

Pergh ! Aku cakap.. first time aku cakap macam ni .. ingin mencuba cara baru dalam blogging .. aku yakin,lepas ni semua orang akan jeles .. kerana aku maju .. kerana aku blogging ..

Memang , sejak dulu blogging ramai je yang jeles .. kerana aku yakin,aku hebat .. semua orang ada PHD dengan aku .. standard budak budak lah nak ada persidangan .. aku dapat tahu dorang kutuk aku pasal aku hebat dengan traffik ..

Follower aku ramai .. dorang yang join segmen aku,semata mata nak memajukan diri dalam blogging .. bukan gila follower .. entri aku pun marvellous .. aku Melayu,dan aku fikir secara Melayu .. lepas tu sebarkan pada orang ramai ..

Bila aku marah pun,aku suka letak pendapat berbanding isi .. aku meletak diri aku macam dalam entry SINI

Aku tak kisah .. biarlah mereka buat persidangan mengenai aku .. dasar pengecut .. PHD .. biarlah .. siapa mereka !

-------



You mad,Pegawai Traffik?

--------------

Ini adalah entry 100% rekaan semata mata,berdasarkan contoh yang ada. Semua judgement adalah terletak pada diri sendiri. Aku tak tanggung. Part 1 pendek macam ni. Part 2 akan disampaikan dengan penuh maklumat.


Nak komen pasal entri ni? Sila komen berdasarkan
1. Cara penulisan baru aku ni,yang berbeza dari cara penulisan aku yang dulu.
2. Apa isi yang korang nampak.

Jangan komen berdasarkan apa yang terlintas dalam kepala korang ;D

Entry Secara Kucing Serius Akan Bersambung Pada The Blogger Dilemma,Part 2. Stay Updated

7 comments:

Farrah yong said...

huk aloh , tersentap , good entry ;)

Luqeem™ said...

yang penulisan ni agak serabai, isi pun macam lari sikit..huhu

tu yang aku nampak la..

haikalblank said...

im traffic officer and im ok.

HAHA sheet.

Wanz Mejuez said...

ohhh ini sambungan cerita Herry Potter 8 ke?

Title Harry Potter The Dilemma Blogger... hehehe

tak sabar nak baca part 2... aku tak berapa paham dengan part 1 ni... kena tggu part seterus nya baru aku komen....

Umie Artoqiemie said...

Chilla meow meow

scha al ahmad said...

rasa cam tengah marah kat readers jah.. :'(

Kucing Serius. said...

HEYYY MANA ADA MARAHHHH! Itu cuma artikel contoh jeeee. Nak highlight cara penulisan. Huuuu.

Rekaan semata mata okay? Jangan risau. Readerslah yang paling aku perjuangkan. Blog aku adalah untuk reader.

Tak ada makna aku nak marah readers. Huuuuu. Janganlah gituu :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...