.

Thursday, March 21, 2019

Dua Ribu Sembilan Belas Dan Throwback

My last post back then was on 2017. Itupun takda la rupa macam blogpost sangat. Sekadar nak panaskan je. Tetiba je aku datang balik today and nak create satu lagi post baru. For some reason, benda tu macam ideal pula sekarang ni.

So many things in the years passed. Banyak gila berlaku. Aku pula?

Sekarang furthering on my studies. Which is, macam, gila.

Dulu rajin blogging masa zaman Bsc Architecture sem 2-3-4. Sekarang, Master of Architecture, sem 3. Acah acah kesinambungan sangat. DASAD Design Lab. Go google.

Sedih kadang kadang bila throwback ni. Tengok semua benda yang kita pernah buat. Looking back at time, tengok balik all the things that we have done. And all the things that we had. But takda masalah pun sebenarnya. Semua benda tu la yang mengajar aku untuk masa depan.

And I'm thankful for that.

Master of Architecture sekarang, life memang double gila. Aku pula dah masuk final year untuk thesis aku. Nobody knows the name Kucing Serius pun. Yang kenal pun dah lupa. Namee Roslan pun dah kahwin dan hari tu aku try tanya dia kat IG pun dia dah tak ingat Kucing Serius sapa. Kah!

Sedih nak mammposss.

Pesanan untuk adik adik sekalian.

Jangan ambik archi. Takda life nanti.

Sekian.

Thursday, October 5, 2017

Monday, October 28, 2013

Pemain Hati.

Pernah tak,kau begitu berapi nak tamatkan semua benda sampaikan kau tak mampu pun nak tamatkan? Pasal apa? Pasal semua tu akan menghantui kau. Dan kau tak boleh nak tamatkan macam tu je. You need to inform the others. There is simply, the need.

The feeling to reach out to the others nak sebarkan apa yang mostly orang tak tahu. Lalu biarkan diri dorang permainkan.

Kau duduk. Kau lihat. Kau tahu seorang demi seorang jatuh sakit.

Sedangkan kau mampu.

Tapi tak boleh.

And it kills. Menghantui setiap masa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...