.

Thursday, October 5, 2017

Monday, October 28, 2013

Pemain Hati.

Pernah tak,kau begitu berapi nak tamatkan semua benda sampaikan kau tak mampu pun nak tamatkan? Pasal apa? Pasal semua tu akan menghantui kau. Dan kau tak boleh nak tamatkan macam tu je. You need to inform the others. There is simply, the need.

The feeling to reach out to the others nak sebarkan apa yang mostly orang tak tahu. Lalu biarkan diri dorang permainkan.

Kau duduk. Kau lihat. Kau tahu seorang demi seorang jatuh sakit.

Sedangkan kau mampu.

Tapi tak boleh.

And it kills. Menghantui setiap masa.

Tuesday, June 4, 2013

Habuk.

Kat studio aku, ada seekor kucing baru yang menyelit. Walaupun sekejap, impak dia rasa kuat kot sebenarnya. Ye. Nama dia Habuk. Tapi entah kenapa ada juga gadis yang nak panggil dia Mona. Mungkin wajah Mona Fendi? Tak pun. Kucing ni comel. Memang nampak macam bebola habuk yang comel dan adorable.

Ala. Macam habuk aircon tu. Kumpul habuk aircon banyak banyak, tambah nyawa sikit. Poof. Jadi kucing nama Habuk.


Walaupun comel macam mana pun, aku tak akan boleh terima logik akal dan pemikiran andai dia beliau berjoget macam ni dikala semua orang tengah buat Design.

Gambar takda lagi. Nanti la kot aku suruh dia Gwiyomi depan kamera baru aku snap snap.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...