.

Friday, February 25, 2011

Lurus Bendul.




Selalu dikaitkan dengan para wanita. Aku sekarang ni nampak banyak sangat wanita yang sesat dengan lelaki punya trick,ala ala David Blaine,sampai terkena,terpukau,terpercaya habis habisan dengan lelaki tu. Last last,dorang jugak yang terkena,baru nak menyesal.

Aku ni laki,aku tau lah. Aku tau lagi kelemahan perempuan kat mana. Dah sejak kecik aku hidup terbukak dan selalu bergaul lah kot. Kira dalam gaul gaul tu,aku observe perangai orang macam mana. Dan aku tengok,perempuan senang sangat tertipu dengan trick lelaki,yang kalau nak tengok secara kasar,memang tak nampak. Langsung tak nampak. Aku ingatkan balik,aku sebagai lelaki,aku faham sangat lah. Nak diikutkan,trick lelaki ni,dia macam naik tangga. Setiap anak tangga tu adalah step dia.

1."Kawan je"
Intro segala mak nenek. Mula mula memang lah kawan. Tapi lepas tu,slowly lelaki tu akan rapati sebagai kawan,buat macam caring,sampai lah dapatkan trust perempuan tu. Bila trust tu dah dapat,naik satu lagi anak tangga,go on with the next step.

2.Msg,Txt,Call,Lepak
Standard. Akan borak2 selalu sampai lah satu time tu,perempuan akan rase mcm dah tak biasa kalau laki tu takda sekejap. Laki selalu main dengan benda ni. Dalam seminggu,try sms dia tiap2 hari,pastu later on,jangan sms atau kontek dia sekejap. Sehari,dua. Benda ni akan automatik buat perempuan rasa macam "Tak boleh kalau tak ada dia.Rasa tak kena." Kalau perempuan tak dapat kawal hati,dorang akan sms lelaki tu jugak. Tu signal,perempuan tu dah sangkut jugak.

3.Cucuk slow slow.
Lelaki tu akan jadi macam bajet sweet gila dengan awek tu. Bagi lolipop ke,belanja makan ke,eskrem,coklat,ape2 lah yang membuatkan awek tu rasa best atau perasan comel. Dari situ,dah start nak grab dah hati perempuan tu. Pasal setiap langkah yang sweet membuatkan perempuan rasa touched gila,hati dorang automatik terharu,dan perempuan akan sentiase ingat laki tu.

4.Constant.
Repeat step 1 - 3 sampai jangka masa anda mulakan step ni sampai latest tu dah lebih dari sebulan,terpulang kepada keadaan wanita itu.

5.The Word.
Yeah."Will you be my girlfriend?"


Ingat. Step ni semua,generally semua lelaki guna even bila nak seduce girlfriend orang. Percayalah. Aku dah faham sangat,pasal dulu girlfriend aku pun kena rampas pasal teknik macam ni jugak. Tak kisah pun. Nak cerita detail sangat,kena gerak dulu. Bersambung kemudian.

6 comments:

Sipot said...

sial ah kau hairil,abes tue mcm mana nak tackle aawek kalau x buat mcm perkara perkara di atas nie dowh?

ain izwani said...

yeah ini mmg realiti . haha i'm a girl, i know what it's like . and the whole things are trueee haha . thumbs up hairil ! haha

-[miracle]- said...

haha. absolutely ! yawhh :D

Ay4M said...

pe jadah ko buat ni...
memang gila btol la.hahahaha
nice work lol

Anonymous said...

aku mmg stuju ngn ko.
tp kdg2 tu oleh sbb paras rupa, kita tak yakin nak tackle2 awek ni. x kondifen laa maksodnye.. so cmner tu?

Kucing Serius. said...

Pasal paras rupa?

Kau pernah tak tengok,awek cun selalunya couple dengan balak yang paling tak hensem kau pernah tengok?
Banyak kot zaman sekarang ni macam tu. Cun je,gerenti balak pecah rumah.

Jadi,jangan malu sangat. Aku harap statement atas ni boleh upkan kau.

Nanti aku post lagi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...