.

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday Version Comic.






-----------------


Problem?

59 comments:

rahimah.Y said...

tolong ar kuceng, aku geli betol tgk katun ni.hahaha

kosakosong said...

alaa...blog aku tak ada orang baca gak..sedih aku...huhu~

terasa mak nak...

Nizam Ijam said...

hahahhaaa... kucing pon leh femes nie..haha

haikalblank said...

siot, aku salah guna id lak komen...HAHA

komen aku tuh yang dari kosakosong tuh.

Popoi said...

kih3~~ kucen2~

Miss Butang said...

dgn x malunya nak bertanya..
ping blog tu sebenarnya ape..??
selalu nampak org post pasal dia tapi x paham..
hee~ :8)

qudwa said...

hahahaha...syok sendiri...

klu aq wat camtu, xde gak org nak folow...haha

Amna.Qadeeja said...

haha xkuase nk wt cmtu sebab xpemes hihi

Alya Esprézzo said...

wakakakakaakakakakak sengal gilaaa..

Hakim said...

Oh,ini sangat nganjing.

Problem?Pfftt..

Luqaz™ said...

hahaha.. kjap je trus 1000.. terbaik

Wanz Mejuez said...

Ommmmmm nom nom nom nom ommmmmmmmmmmmmm


Wakakakakak terbaik bro!

sergeant keroro said...

wakakaka, forever alone XD

terbaik!

*thumbs up*

lau rajin check this out :P

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/08/plan-no-449-follow-you-follow-me-back.html

1 Malaysia - 1 Klik, 1 Direktori, 1 Komuniti said...

hadui... :)

Tengku Nizam said...

kelakar seyh! tp ni la budaya kita! follower tak penting bai! sekadar no , org nak traffik! haha

Atiqah Wadiah said...

haha~terbaek!!!!

naim omar said...

member2 aku ade yang kejar follower gak, pelik sbb blog dye kosong je :|

Orenzsusu said...

traffik traffik!! haahahhaah

diana said...

heheh...
masuk group2 blogger kat fb dan mintak follow??
alamak...
tak best la gitu...

cik dot said...

mmg nie budaye blogger yg sgt2.. pham2 r kn.. nk pollow2 plak. suke hti r. huhu

cena_sarina said...

haha..mmg kena lah..=)

muaz said...

apahal sememeh sangat muka, macam lahabau hahaha. ehh word detected: problem? you lose!

piccione blu said...

meeooowwwwww!

deeyamorten said...

ni memang terbaik dari ladanglaaaaaa.... baik punya

hakeem kira said...

ini ada yang butthurt nanti kahkahkah~

Mr.Thinker@Ali said...

this is what we called TROLLOLOLO! HAHA! serius ada yg wtf super mama butt hurt ni. shitLOL!

cik mot said...

hehehehe... terbaek.. :) follow2~ :)

Cik NurulZaty said...

hhihi..nice trolling :)


thats what most blogger jadi macam ni kan skrg ni kan.. :)

Mista Ag said...

entah... yang pasti, mende simple mcm nie pun blh wat aku gelak dekeh2 kot.. haha... rileks sudaaa.. blog aku 4lower adela bape kerat je, rileks je.... haha... nak 4low, 4low la.. xnak 4low, suka hati la... malas nak paksa2 u 4low i, i 4low u.. kang suruh 4low msuk jamban baru tau ! haha..

tomatokering :) said...

hihihih ,, alaa newbie .. *er alasan ;p

MrE said...

serius, kelakar..kartun tu menakutkn!

fairuz said...

hahahaha gua tak terase. kbai haha

muhamadsufian89 said...

haha. kau memang kucing yg boleh menganjing. i follow u ni, follow me back ye. kah kah kah

lynda salim said...

ehhhh .. its was same cartoon on tumblr . am i right ?


: manusia makan rambut.

robowtasmara said...

Tumblr trolling lol

Mila Ahmad said...

xnk follower ramai..tapi nk blog yg best bru semangat nk follow dan drOp komen :)

Red said...

GILA SEMPOI!!!
bahhahahahaha

Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?
(jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita lebih)

FYA PELANG! said...

retiss ~
dari 0 - 10000



ade tips ? haha.


jmput singgah blog fya pula :)

adysuR said...

Hati aku geli. xD

Diary oF Mine said...

hahaha... lawak sgt kartun ngn muka2 cmni... haha.... sumpah lawak.. :D

Ninie Dora said...

serious ow geli tgk muka kartun ni..
silap2 nt ade gak yg trbatal pose..
haahahahahah

Ashraf Jalil said...

creepy oohh kartun tu..hahaha

Umie Artoqiemie said...

tahniah, kau dah pemes ;D

Namee Roslan said...

hahahahahha..wordless yang pedas!!!! hahahah. kucing kejam.

Saiazuan said...

hahahaha serius #LOL

aiEz said...

hahahaha..realiti bg newbie,kejar follower bukan singgah baca entry semata..

Rara Faramyza said...

hahahahaha. sengal. aku geli tengok muka kartun ni. kenapa lah kartun muka mcm ni dijadikan forever alone. geli mak nok nak jadi forever alone. lalala. kucing kejam mengajing gitu. wakakakaka.

Salim Harmanain said...

gila follower apa pun tarak...hahaha

Far8 budak baik said...

ak terase lahh wehhh..
hahahahahaha..
mmg penah buat..
cool je..
takde lah ekcited smpi
gitu sekali HAHAHAHA

Mat GitarKapok said...

haha situasi ini selalu terjadi pada blogger2 yg baru nak up..

tapi bagi aku x kesah la korang nk follow ke tak nak..

kalau suka folo x suka buat pe nk pakse kan..??

SweetLikeWhat said...

klakarnye..

piccione blu said...

emm..mcm btol kn blogger2 skunk..wlaupown masi bru arap ta jd cmtu.. follow me i follow u..follow ta ikhlas pown..mncari follower dgn cara publsiti murahan..hoho..bia la org follow kite sbb dye skew entry kitew:)

sarah hata said...

nice,simple and big meaning.
myb u r the next top blogger;)

this is what i call soul..
for sure i will come back to see all your superb entries;)

;)
SARAHATA

Kucing Serius. said...

WOW. Aminn. Haha. Tapi itu dah lebih sangat. Biar besederhana je lah cukup :D

Thanks :D

Abe Goreng said...

HAHA.mkn dalam ni.nasib bek aku xbuat cmtu. :D

Koleksi Bedroom Yang AWESOME bangat!!!

farah hanim said...

agak terasa disitu
pemikiran agak cetek masa mula2 bt blog
sekarang da taw,follower xbegitu pentg kalau blog xmenarik

.izzati liyana. said...

style! saya pernah jumpa blog macam ni. follower beribu. tapi likes takde. comment pon seciput. terfikir, ape die buat sampai follower beribu?

saya selalu cakap, follower banyak pun tak guna. loyal readers lagi penting. tak sume follower akan jengah blog kite. tapi nanti terjumpa entry yg sape ckp follower tak penting la apela.

yang otai2 pulak cakap. die kate dulu pun kite semua mcm ni. seriously, saya tak penah amalkan konsep i follow u follow ni. kalau org ckp cmtu kat saya, lagi saya tak jengah blog die. mcm sy ckp dlm cmnt sy before this, nak tegur nanti org ckp ape. hujah tak kuat. follower pun seciput. tah. tak berani nak cakap banyak. saya pun baru dalam dunia blog ni.

czueka zulaikha said...

hahaha ta bole blah je. SETUJU!
ramai folower tp loyal reader tade. hampeh sedikit kuikui

asy faro said...

comic nie je dah terangkan segalanya~
kau uitm shah alam ke garfield?! haha
ak bulan 9 nie masuk sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...