.

Saturday, June 18, 2011

Kucing depan studio.



Aku masa kat studio dulu,masa Part 1,setiap kali kalau lepak dekat luar, dok rilek rilek tengah malam,memang akan ada sekor kucing datang kat aku. Kucing tu comel gila. Sumpah comel. Dengan sihat betul badan dia,muka tembam,mengada ngada. Aku selalu buat geng dengan dia. Ye lah,tengah dok chill kat luar ambik angin sorang sorang,gerenti dia ada. Macam tau tau je aku tengah nak hilangkan tension.

Even seekor kucing,aku akan selalu try nak communicate dengan dia. Rasa macam dah buat member. Contoh

Kucing Serius: Sihat kau sekarang kan
Kucing: *brrrrr*
Kucing Serius: Asal laaa kau mengada sangat ni. Pijak kang *sambil main perut dia*
Kucing: *guling guling*. Meowwww


Bajet macam aku faham.

Sekarang aku rindu dia. Rasa macam nak balik UiTM sekarang,ambik kucing tu,bawak balik rumah. Geram. Serius geram. Comel sangat.

1 comment:

syaimz said...

haha...aku pun suke kucing...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...