.

Thursday, June 2, 2011

Kisah Adik-Anda Milano Evans.

Bala bala bala balaa bala. Bukannya apa. Kes dia ni dah bagi jawapan dekat aku pasal Persatuan Budak Tak Baligh Tapi Bangga Takda Dara yang selalu lepak tepi jalan macam kat Pavillion tu. Memalukan Pavillion betul. Pasal stok orang macam ni la aku malu jadi Melayu jalan jalan dekat Bukit Bintang.


Bajet up gila duduk kat Pavi


Ok dah.
Ramai orang tak tahu pasal benda ni,tiba tiba tengok kat Twitter dah hot habis dah. Sampai dapat ranking Trend number 1 Malaysia kot in just 1 night. Follower blog dia pulak naik 1140++ follower in just 2 malam. Aku tak terkejut kalau dia masuk Harian Metro nanti.

Pasal kes Adik-Anda Milano Evans ni,siapakah dia? Nama penuh dia,Nadia Elliza. Duduk dekat Bandar Kinrara,Puchong. Umur,14 tahun. Post yang kata dia dah tak virgin tu,masa umur 13 tahun. Yeap. Form 1. Dan dia bangga gila pasal statement tu. Mula mula blog dia tak femes. Tapi naik femes in bloggers world sejak The Other Khairul state pasal dia. Terus kat Facebook banyak orang post,update bloggers lain pun sama,dan kat Twitter terus jadi trend number 1 in Malaysia. #adindaevans


Blogpost dia yang kontroversi. Klik to have better picture
*kantoi aku tengah donlod movie and blogwalking hehe


Tu dia. Aku tak marah minah ni. Cuma,benda camni sangat memalukan dan menakutkan. Aku tak tahu macam nanti aku nak face masa tua aku nanti. Sekarang umur aku 19 tahun. Nanti bila aku umur dah 30 tahun nanti macam mana? Ramai ke produk macam ni nanti yang datang dari bangsa aku sendiri?

Aku tak dapat bayangkan nanti bila aku dah kahwin dan ada anak. Tak kira lelaki atau perempuan. Macam mana agaknya perangai anak aku nanti bila dah naik remaja. Dah lah anak tu cuma mewarisi 1/6 kebaikan ibu bapa. Huish. Takut aku. Serius takut.

Pasal minah stok yang bajet up,aku dah dapat jawapan dah kenapa budak budak yang aku selalu nampak lepak kat tepi jalan Pavillion tu lepak sana. Rupa rupanya depa ni dah salah faham erti hidup. Depa ingat,hidup dekat bandar kena duduk tepi jalan,tak ada dara,peluk awek sana sini. Hish. Apa nak jadi generasi yang akan datang ni.

Serius,takut. Takut sangat sangat. Mana pergi mak bapak depa?

6 comments:

Kei said...

Rasa kesian pulak dekat dia,dia hilang dara dgn rela ke kena rogol?

fierapirot said...

ramainye update sal ni..=)..tapi terkejut gak dengan pengakuan budak ni...hurmm...

Kucing Serius. said...

Tak pasti. Dia kata pasal kena rogol. Dan balak dia tu tengah dalam hukuman gantung nanti. Sangat tak logik pulak. Rogol paling teruk pun mana ada gantung -.-

FiM here! said...

bala..bala..sungguh ar..eee ta malu betul budak nie...
da la islam pulak tu..kalo bangsa laen tu takpe gak.ish! ta patut btol..better ban je budak nie..perosak btol.

pneumedic said...

dunia akhir zaman...blum tentu lgi laki tu nk jdikan istri..sejahat mana pun lelaki,bila nk kawen kebanyakan nya pasti nk kn isteri yang baik n masih virgin..

stranger (: said...

act , baca ur blog baru tahu pasal pompan nih .haha .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...