.

Monday, March 14, 2011

Mahalangsi.

Tadi terbaca review pasal Hikayat Merong Mahawangsa dekat blog The Other Khairul. Baru aku teringat nak update sket pasal cerita tu. Sabtu baru baru ni,aku baru tengok cerita tu bersama para sahabat The Dons Of La Uche Cabana. Dikeheningan hari,dikala aku keseorangan di studio menyiapkan kerja,aku terima satu panggilan dari sahabat aku dari Thailand, Azrinshah dengan gaya stimnya bercakap dengan aku dia nak pickup aku. Ok,terus aku setuju. Jadi,memanglah dia ambil aku after maghrib dengan kereta turbonya meluru ke arah Bukit Tinggi. Aku pelik,balik dari matriks pun pergi Bukit Tinggi? Kami LUC pun menonton dengan penuh gumbira,lalu cerita itu dapat title Hikayat Mereng Mahalangsi.

Apa yang aku nak highlightkan sebenarnya,bukan apa pun. Aku nak cakap pasal Ummi Nazeera. Bukannya pasal cerita tu pun. Hehe. Intro kena lah panjang habis dulu.


Malangnya kalau dah posing macam ni bukan taste mak aku :(


Comel kan? Masa tengok cerita HMM tu memang jatuh hati habis lah aku. Lupa kejap aku kat Lisa Surihani. Tapi bila dah google nampak gambar posing gedik tunjuk barang,aku dah hancur hati dah. Fine. Lisa Surihani jugak yang comel.


Saja nak letak gambar atas ni. Hehe. Tu tu,yang belah kiri tu. Die mesti jeles ni aku cite psl Lisa Surihani dengan Ummi Nazeera. Hehe. Hehe. Hehe. Hehehehe :DD

2 comments:

nblhmdn said...

comelnye yang tudung pink tu! i likeee ;)

Haziq Sulaiman said...

nak kenal yang belah kiri tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...