.

Tuesday, January 8, 2013

Bersarang Siap Tumbuh Pokok Dan Hutan

"Tanya sama pokokkkkkkkkkk. Apa sebab goyangggggggg. Ada angin yang goncanggggggg". False. Ada kucing bergayut kat atas dahan tapi tak dapat turun pasal bomba malas nak ambik. Kesian kucing tu. Dia buat signal goyang goyang dahan tapi orang yang tengok tu buat lagu pulak. Pastu dia famous. Kucing tu still tersangkut atas pokok tu lagi. Mengiau tak habis habis. Ehem.



Blog aku dah jadi pokok rupanya.

4 comments:

Umie Artoqiemie said...

nice shots!! suka posisi kucing dan bunga, nampak romantis haha.

kenapa dah jadi pokok? ek !

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...