.

Monday, March 19, 2012

Dalam Hati.

Kadang kadang aku sampai satu tahap,yang aku tak tahu apa aku buat. Perit rasa dia. Sangat perit. Rasa macam Darth Vader. Dari seorang Jedi tiba tiba jadi Sith Lord,duduk dalam bekas plastik bertahun tahun tak mandi sampai lah ke tua. Suara nak bajet scary lak tu. Gaya pun nak hensem je.

Tapi aku tak ada lah macam dia tu tak mandi. Aku mandi tau. Wangi. Pakai sabun Shokutbusuk.



Perit hati merasa banyak perkara terpendam,terbuku,tak dapat nak diluahkan kat mana mana. Nampak di mata orang semuanya lain. Dalam hati rasa macam nak cubit cubit semua orang. Pandangan mata hanya bawa ke dalam hati. Allah je tempat mengadu. Kalau sebelum ni aku banyak hadamkan dan luahkan kat blog,lately ni,aku rasa,lain.

Sangat lain. Dan aku sangat tak suka. Tak suka. Yillek.





Semester 3 bermula,perit baru pun bermula. Studio master comel belaka tapi garang tau. Macam Kucing Serius. Ehem. Best pulak dengan dorang ni. Pastu kan ada sorang yang painting dia gempak gempak. Salute weh. Dia ada blog. Klik SINI kalau nak pergi blog beliau. Art lovers mesti suka. Aku tengok blog dia terus aku follow.


Apa apa pun,bila aku dah lama tak bukak blog ni,aku mengintai lah sikit ala ala meow yang sangat comel. Tapi yang jadi cuma separuh comel je. So,ada satu benda yang aku notice.





Thanks to all yang follow. Terharu. Setelah sekian lama,1000 dah naiknya. Dah naik 1k. Terharu. Betul betul terharu. Terima kasih semua :')

8 comments:

baashah;D said...

im the 1000 :) (Y)

~MuMu~ said...

tengok la sape yg keseribu tu.... LOLOLOLOLOLOLOL

lianna lil boogie said...

Congrats! pasni update banyak2 lagi entri pasal kucing. :)

Lynn Damya said...

aku suke blog ni sbb ade mahkluk comel...meooowwwww, hahah congratez ya ! :D

Muhammad Zulhafiz Abdul Tahir said...

im the 1003.... hehehe....

lisa said...

tahniah dah 1k! :)

aiEz said...

ehehe...congratz bro...

Yasmin Aris II said...

suke lettew ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...