.

Sunday, August 28, 2011

Selamat Hari Raya To All The Readers.

Yeap. Nampaknya dah ramai dah yang aku tengok posting about raya. Hoh. Aku pun,tak dapat nak continue blogging for a while,pasal nak raya ni memang semakin sibuk. Sibuk itu ini. Kalau aku post any entry pun,gerenti tak ikut mood raya orang ramai. Sangat kontra. Hehe. So simpan je lah dalam draft tu dulu. Ehem.

Lagipun,start siang esok ni memang akan busy gila sampai after raya. So baik aku post awal awal.



Maka dengan ini,just nak wish Selamat Hari Raya to all my fellow readers. Andai terlanjur kata,terlanjur trolling,terlanjur kucing serius mengiau,tercuri ikan rebus,etc etc. Ehem. Harap dimaafkan,dari hujung rambut hingga hujung kaki. Dari hujung telinga hingga ke hujung ekor.

Kadang kadang ada entry aku hurt orang (hehe),ada komen aku hurt orang (hehe), especially yang suka sangat I FOLLOW YOU YOU FOLLOW ME BACK tu (HEHEHE),mohon ampun dan maaf. Antara aku dengan semua kenalan,zero je sekarang. Dengan yang tak kenal pun sama.

Sekarang malam 28,lepas ni puasa hari 28. Esok puasa 29. Lepas tu raya. Dah boleh makan siang. Ehem. Tak dapat nak yakin kita akan mampu berjumpa bulan Ramadhan yang seterusnya nanti. Sedangkan saat lepas ni pun kita tak dapat nak sure.



With that,Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. Have a blast everyone! :D

13 comments:

rozeeta rashid said...

haha. comel je kucing pakai songkok. selamat hari raya maaf zahir batin. selamat makan lemang. =D

Rafidah Farhana said...

Selamat hari raya kucing :D

Nice to know you selama berblogging ni. Ampun jugak aku mintak ye. Jgn balas dgn cakar pulak.


Oh-ho, kucing tak masuk dalam list duit raya. Sorry lah. Hehehe.

A'an said...

Sorry kalau ada buat silap ke pape tau.

sergeant keroro said...

selamat hari raya kucing serius yang comel, meoww~

jom jalan-jalan raya dengan ufo, keh3

pedulikan haikal. lol

hafizudin said...

rendang kucingg~
nom nom nom~~

FizaFizz said...

Selamat Hari Raya juga kucing yg comel... erkk? (yeke??) haha :P

aque said...

selamat ahri raye en miau... hehehe...

serius kucing bersongkok tu cam cute jew.... har har har

Danial Razak said...

selamat hari raya..
selamat makan di siang hari juga..

Amna.Qadeeja said...

salam aidilfitri kucing. maaf andai terksar bahasa heheh ;D

hana sudradjat said...

selamat menyambut lebaran,kucing ! :D

Pantun yang comel :P

Namee Roslan said...

wey comelnya! benci aku tengok! haha, siap dengan songkok lagi. selamat hari raya hairil. first time gua panggil lu hairil :D haha, hv a blast :)

Wanz Mejuez said...

Selamat aliii layaaaaaa tucinggggggggggggg

scha al ahmad said...

hahaha..
SERIUS cumill!

selamat arie raya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...