.

Friday, August 12, 2011

Masuk angka 6.

Follower dah 600. Alhamdulillah. Setiap kali angka follower naik,bukan itu yang perlu nak dibanggakan. Bukan itu yang nak diukur dalam blog aku. Tidak tidak. Sama sekali tidak. Yang penting,aku cuma sampaikan apa yang patut dalam entry entry aku. Apa yang aku nak dalam entry entry aku.

Follower banyak atau sikit? Blog famous atau tidak? Newbie atau Old Timer? Semua sama rata. Kita semua sama rata. Tiada apa yang membezakan. Bila ada orang nak baca,jemput. Tu sahaja.

"Follower banyak,Alhamdulillah. Follower sikit pun,Alhamdulillah"-Nasihat Seorang Studiomate.


Sangat sangat agree dengan beliau. Dia banyak bagi nasihat kat aku dalam dunia blogging ni. Syukran ya Akhi :D

Apa apa pun,thanks to korang yang selalu bagi support dalam blogging ni. Thanks untuk korang yang sanggup drop komen,like entry,sanggup follow. Blog aku blog kucing je. Kucing yang serius.

Dan yang penting, serius comel of course. Ehem. *blushing*



Hari tu,aku punya angka naik 500,tapi aku tak dapat buat review. Pasal profile cik adik tu tak letak URL. Cuma,print screen dan post kat like page. Aku harap,pembaca tu kalau nampak entry ni,cepat cepat bagitahu okay? :D

So,siapakah lucky number 600?



Itulah diaaa. Cik Miahaniee. Blog yang comel. Diharap,korang singgah jugak kat blog dia okay :D




Thanks Miahaniee! :D

14 comments:

Nur Salsabilla said...

Wahh. dah 600. Congratz kucing serius tp comel :)

Kucing Serius. said...

Hehe. Tenkiuuu. :D

*blushing*

Alya EsprĂ©zzo™ said...

hahahaha..tahniah weyh!! aku tersesat, jadi 601 plak :P

ruzana roslan said...

phewiettt! boom bomm tebabomm

Hakim said...

aku nak unfollow pastu jadi follower yang ke 700 bole tak?Bole la....bole laaaa...

SLeM said...

followers banyak tu bonus =)

iera said...

kucing series dah menjadi kucing hebat!!!!

Syazwan Che Deraman said...

tahniah tahniah :)

fairuz said...

pehh laju siott. tahniah la. bile nak buat giveaway kasi duit raye? haha kbai

Gadis Misteri said...

miow~ (tahniah bahasa kucing.)

Mila Ahmad said...

tahniah en kucing :)

aku said...

wah...angka 6.feberet no.aku tu..haha
btw,tahniah3!!

MiaHani said...

waaa..terima kasih buat kucing serius sbb menghargai pengikutmu. rs terharu la pulak nama i terpapar di situ.hehe keep it up & i really like ur entry. Thanks again :)

.izzati liyana. said...

congrats :)

untunglah mereka yang direview. nombor 693 taknak review ke? number baik jugak tu. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...