.

Monday, July 25, 2011

400 yang wangi.

400 yang busuk. Angka 400. Yeaa betul. Mengapa? Bukan pasal dia memang busuk. Hehe. Tapi nama dia budakmusyuk. Nama blog dia,blog budakmusyuk. Alolololo mucuk mucuk cayunk cayunk.

Ehem.

Okay. Follower aku kali ni dah naik 400. Hari ni,tarikh 25 July 2011 baru naik 400. Sebelum ni follower aku naik 300 masa 14 July 2011. 11 hari naik 100 orang. Syukur. Syukur Alhamdulillah. Ada yang berminat nak follow blog aku ni. Huuu. Blog kucing yang mengada ngada dan Serius Comel. Ehem.



I would like to wish Thank You,Thank You So Much to all my readers,to all my followers,and everyone yang bagi support dalam blog ni,Group SBC,Sahabat Blogger,Haikal Kronik dan jugak Namee Roslan. Banyak kata kata semangat korang bagi yang buatkan aku nak terus nak blogging non stop. Dan yang paling penting? To you. Yes,you. The one that is reading this right now. Thank You.

GUA NAK NANGIS SOB SOB SOB. Ehem.

So kali ni,blog yang bertuah nombor 400 would be,


Itu diaaa header


Dia gelar diri beliau budak musyuk. Aku yakin yang beliau selalu mandi pagi,tak lupa juga petang. Malam tu aku tak tahu lah. Tapi aku tak tahu mengapa dia gelar diri beliau budak musyuk. Apa apa pun,jangan lupa kita terjah dulu blog dia okay?

JOM!

11 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hehehe, nak terjah die jap :0

. said...

tahniah!!

cik najihah said...

keep on blogging :)

yanadimple said...

suka kucinnn jomm geng hahah >.<

http://yanadimple.blogspot.com

kaizen said...

tahniah dah 400....

ZIPPO MILLER said...

Maksudnye Pembaca dah makin ramai ni...Tahniah3x

Rafidah Farhana said...

Nice work bro !
Keep on :)

Mila Ahmad said...

tahniah garfield huhu....

Kucing Serius. said...

Hehe. Tenkiuuu koranggg :DD

Fyqa said...

mkin naek ;)

Noorul Amera Adnan said...

wah congrate kucing serius meh jemput komen kat blog saya : antara keperluan dan kemahuan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...