.

Wednesday, February 2, 2011

Ramlah Ram.

Ya,seorang penyanyi dulu dulu yang mak aku dengar lagu dia sewaktu mengandung abang aku. Aku bukan post ni pasal nak cakap dia cun atau hot ke apa. Dia ni pun dah tua. Sekarang dah jadi MILF agaknya.

Cuma,nak kaitkan dengan lagu dia dengan zaman sekarang ni. Tadi aku pergi jalan jalan Kuala Lumpur setelah terkejut yang abang gemuk aku masuk hospital sekejap. Dia kena sakit perut terlampau. Lantas ku mandi manda bila bangun tidur dan terus gerak ke Ampang Puteri. Nasib baik dia sihat dah dan boleh keluar jalan jalan jugak. Habis dia berangkat ke rumah beliau yang tercinta,aku pun merayau rayau mencari apa yang patut di KLCC.

Adoi. Sungguh penuh pemandangan yang buat aku,nak terberak.


Bukan dia ni.Sekadar Gambar Hiasan.


Oh semua kat atas memang takda kena mengena pun dengan Ramlah Ram.Hahaha.

Lebih kurang begitu sahaja lah. Aduh. Dah masuk 1 Februari semalam,kira dah 5 bulan aku single mingle.

Aku tak nak cakap apa sangat. Biar lagu Ramlah Ram - Kau Kunci Cinta Ku Di Dalam Hati Mu,membuatkan anda menangis meraung meroyan teringat kisah lama.

3 comments:

-[miracle]- said...

haha. kau neh cakap benda yg tade kene mengene. aku sepak laju laju kang ! :P

5 bulan single? aku baru 3 bulan ! wakaka~ :D

hairil said...

hehe.eh aku bersastera ni! ada maksud tersirat tau! cewah.3 bulan eh? takpa.tempoh idah dah abis dah tu ok la.hahaa x)

-[miracle]- said...

haha. bersastera? cehh!
sastera indah. kau punye sastera buat aku rase nak sepak kau. haha :D

ohh, bagus lah tempoh idah dah habis.
fiuh~
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...