.

Sunday, December 19, 2010

Yuna dicita,gedik yang datang.



Aku tak tahu apa reaksi aku tengok video ni.
Dah la awek masa 0:35 kat atas ni pakai baju Burger Queen XD
Memang depa ni comel (especially baju putih tu),tapi,
aku memang tak tahu apa aku rasa tengok video ni.
terkejut,kagum,cair,meluat tengok depa gedik,suka,tak suka,campur campur.
Kadang kadang rasa macam Google perkataan Melayu pun ada jugak.


Baru tadi aku kemas kini user account baru kat dalam laptop aku ni. Aku cuma bukak baru pasal user account lama dah ada bug yang kacau YM aku. Habis dah takda cara lain aku nak buat,aku pun bukak je lah user account baru hanya untuk YM. Lalu aku kemas kini lah laptop serba wangi aku ni,dan,aku terjumpa lah lagu kat dalam file file aku. Satu lagu yang menarik perhatian aku dan bagi aku ni lagu yang sangat comel dan menggoda, The Ramlees - Itulah Sayang.



The Ramlees ni terdiri daripada empat yang akan memenuhi kuota aku Liyana Fizi, Najwa, Mira dan Yuna. Mak aku pun suka lagu ni tapi dia kata pening kepala pasal hujung hujung tu dah melalut dah time nak masuk part Estrella tu tiba tiba. Agak lah. Tapi aku dengar tu sekadar nak dengar Yuna nyanyi je. Kat dalam video Melayu gedik atas tu takda part hujung pasal dah potong dah.



Lagu ni merupakan projek khas tribute untuk Allahyarham P. Ramlee, Di Mana Kan Ku Cari Ganti. Aku tak boleh nak cakap apa sangat pasal lagu ni dan projek depa,pasal yang penting, Yuna di hati aku. Dan bukan empat ekoq dalam video cover tu kecuali baju putih tu.



Alang alang post tu, aku post lagu ni sekali untuk korang enjoy. Kalau korang tak tahu lagi ni lagu apa,pi lah dengaq.




.

1 comment:

epal92 said...

bia la.comel pe...
kau nii..
sumpah comel!aku suke video budak2 pompuan tu.tak keysah arr org nak ckp gedik ke.tp dorg comel!n mnghiburkan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...