.

Monday, December 27, 2010

Buku baru.

Hari ni dah masuk 27 Disember 2010. Aku dah siap dah semua barang barang aku. Kali ni,post aku buat sempoi2 je. Dah tak sempat nak cakap banyak,sekarang dah nak dekat pukul dua. Aku kena tidur nak sedia untuk siang nanti.

Aku akan masuk tempat baru, UiTM Shah Alam untuk archi ni. Mungkin semua akan jadi macam cibai dekat sana pasal Tunku,Deena dan Eca Telo dah warning awal2 kehidupan dekat sana macam mana. Tapi,apakan daya. Aku akan cuba ikut dengan flow semua. Ini peluang terakhir aku untuk sambung belajar betul betul.

Doakan aku berjaya kali ni. Doakan aku mampu tempuh semua benda kat sini dengan penuh cemerlang. Aku nak kerja besar,gaji besar. Dapat tolong mak bapak aku dengan hasil tangan aku sendiri.

Mulanya hidup baru nanti aku daftar,mungkin blog ni aku akan tinggalkan sekejap. Kalau aku dah tau hidup sana macam mana,aku cuba sebaik boleh nak update. Bulan pertama ni akan jadi sangat sibuk. Kalau nak tau update sikit sikit aku dari blog,do follow. Sekian,terima kasih.

3 comments:

Anonymous said...

all the best hairil!
gud luck kayh??
jgn lupe bielaa!! :p

-[miracle]- said...

all the best ! :)

violet anggerik said...

gudluck! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...