.

Saturday, January 5, 2008

one whole day spent in pavilion~


assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh

yeah. today is saturdayy, currently rase mcm sronok jeee psl satu hari dok kat luar tp stil aku xpenat. wahaha

hari ni lepak kat pavilion je,dpt makan J.Co Donut. yg org kate sdap sgt tu
lol. bese je. boley la thn
ntah la tetibe ari ni rase mcm nk mkn donut tu. haha.
xde la sdap sgt, tp rase mcm giann gile sjak ari tu skali mkn kat sane.
fuh. die letak ape ntah agaknye kat ctu. smpi ramai org sanggup bratur lg pnjg dr wyg
smate2 nk donat. haha
tp kalu pg sane mmg xsah pown without the j.co donut~
one whole day ktorg pegi mrayap je kat sane, jenjalan, pusing2, usha2, lepak2
me n my bro lepak kat situ n tgk baju je,
well my mom n sis pegi jenjalan tgk barang pompuan. lol
ktorg lepak2 kat tangge yg tgh2 tu. hehe. snap byk pictures kat sane
kat cni mmg byk spot nk amek gamba cun2, banding tmpt laen
seriusly. kalu amek mmg cantek.
tp td ramai org, so segan gak aa nk posing kat tgh2 tangge tu. haha.
pastu da byk sgt snap2,
ktorg jenjalan sane~
fuh, mcm2 manusia kat sane. tp plg besh psl REMPIT tarak kat sini
haha. yeah. ade la satu geng tu tp kat luar tu je~
muke takot2 je dorg tu. haha first time tgk rempit takut2 masuk mall. haha
bile da hbs jenjalan,ktorg jump blk n then pegi starhill gallery.
aka starHELL for the guys. haha -.-
seriusly, boring nk mati sane.
dorg pegi tgk beg2 gucci la, LV la
ktorg laki stuck kat situ je blur xtaw nk wat ape.
haha. me n my bro nk pegi sg wang tp jauh gak jalan~
lgpon da nk blik da time tu, so terpakse stay la kjap
pastu seb bek pegi balik kat pav tuh.
fuh lege2. hehe. pekene kopi kat starbux.
masyukk. usha2 org. igtkan nk tgk wyg psl gsc kat sbelah tu je plus xde org
tp, pk blik, maleh aaa. tgk cite apee
pastu ktorg pown balikkk umahhhh
lol haha. mrapu je aku kat sini
tp sane besh aa. suke dok sane
mall style baru, n barang2 die lak mahal2 pon ade, murah2 pon ade
smat2 lak tu. soo, tu lah, ske la tmpt ni
heee~ yg ni kali ke 4 aku kat sane
n this time mmg wat aku btol2 ske mall ni :)
hehe. so skang planning esok nk pegi one utama
cr beg baru. hehe.
sesape yg nk carik aku, gi sane taw esok.
jgn skodeng2, tego je kalu jumpe
haha.
plus esok ahad 6th Jan
sbulan da me n faiey cpl. hehe
alhamdulillah. hopefully it lasts 4eva. aminnnn
:)
sekian, tu je yg aku nk ckp skang
later2 aku nk merapu lg aku sambung la keyh
salam~
-to be continued-
:)

3 comments:

Sipot said...

thx sbb link blog aku kat blog kau :D...

purplehusna said...

hairil byk ngarut doe.. ahaha

hikayat kak john said...

selamat ulanghari ke 38...
(jam kat bawah ni klentong je lebih)
wakakaka......
lenkali moh kite ramai2 gath kat pav mase coti skolah...
keh keh....
j.co...
da best doe nut in SEA...
kan best kalo org Q camtu nak bayar zakat n sedekah anak2 yatim....
kah kah kah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...