.

Friday, February 8, 2008

haiyakkk

assalamualaikummm sumerhhhhhh
fuhh. stelah sekian lame aku xupdate menatang neh
kembalinya dakuu ke sini pade 2nd raye cineee
haiyakkkk. smentare ni aku amek kesempatan nak wish to all those lengluis (amoi chantek) n jugak lengchai (apek hensem), qong xi fat choy!!!!
mali sikit lorrr angpauuu


orite. ape jd slame ni?
simple. I'VE BEEN BUSY
petang study, malam rilek sket (kot)

ni 11 feb ni skul aku wat topical test lak. ahhhh adoi2. cemane aku nk jawab weh.
dah lah most of the subjek aku xfocus time class. nantok je. hahah adeh.
aku rase aku boley handle (kot),add maths,modern maths, sejarah,chemy, pai
skang ni tu subjek2 yg paling aku ske so far. (walaupun cigu sejarah aku ngaja mcm mendodoi, tp aku ley bc sendiri [kot] psl sjarah form 4 cite cambest)
laen2 sume mcm hampeh. k laa tp aku terpakse amek gak kan~

aha 6 feb bru lps 2 days ago
6 haribulan ni means a lot.
hehe aku n faiqah da thn 2 bulan. hopfully it last long.
4eva insyaAllah. aminnn :)

n yeahh!
one more thing. haha.
kat ikea da ade meatball!
akhirnye weh. ari tu tekejot gile mase lepas raye tgk2 meatball da xde
sedey wo. emo gile.
sdap gile weh meatball tuh. fav aku. hehe.
bru last week aku gi mamam
n mase aku makan kat sane
tjumpe fahrin n linda ong. makan kat sbelah aku je
haha. ktorg wat bese je. tp ramai ntah sape2 ntah org len datang amek gamba ngan dorg
aku nk mamam pon xslese wouh. pastu cine kat sbelah dorg tu lak tgk dorg slackk je. haha
adeh2. artis2~

hmm aku rase tu je la aku nk ckp
pasni aku nk blaja cemane nk blog gune hp aku jerr
heee blaja dr bazil~
skiannn.
to be continued
:D

1 comment:

Hakim The Lanun said...

hak3x...
ak benci add math!!
ko blh ske lak...
lalala~~
ak ngn ehem2 ak thn niew da 2 thn da...
huhu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...