.

Tuesday, June 4, 2013

Habuk.

Kat studio aku, ada seekor kucing baru yang menyelit. Walaupun sekejap, impak dia rasa kuat kot sebenarnya. Ye. Nama dia Habuk. Tapi entah kenapa ada juga gadis yang nak panggil dia Mona. Mungkin wajah Mona Fendi? Tak pun. Kucing ni comel. Memang nampak macam bebola habuk yang comel dan adorable.

Ala. Macam habuk aircon tu. Kumpul habuk aircon banyak banyak, tambah nyawa sikit. Poof. Jadi kucing nama Habuk.


Walaupun comel macam mana pun, aku tak akan boleh terima logik akal dan pemikiran andai dia beliau berjoget macam ni dikala semua orang tengah buat Design.

Gambar takda lagi. Nanti la kot aku suruh dia Gwiyomi depan kamera baru aku snap snap.

3 comments:

Mila Ahmad said...

hyper aktif sangat kucing ni kan ?

Lynn Damya said...

hahaha style doh nama kucing, Habuk ! logik juga, nt aku nk kumpul habuk byk2 dan err...bg sedikit nyawa (-_-')
and ya, scary klw kucing aku tetiba menari mcm tu ...pengsan~~haha

Mumu al-ibtisam said...

semalam ada kucing mati kena gigit dgn anjing... TT.TT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...