.

Wednesday, July 11, 2012

Sebulan Lebih.

Memang lately ni aku away. Away yang agak away. Kesibukan duniawi. Huh. Sekarang tinggal hujung hujung musim exam dah. Lepas tu boleh berjimba. Berguling guling comel atas katil sendiri di rumah Sg Buloh. Dating dengan Mak bawak jalan jalan Malaysia. Kacau Kucing Menggoda. Pergi terawih for this upcoming Ramadhan. Tolong Mak masak untuk berbuka. Kacau Kucing Menggoda lagi.

Eh. Dua kali kacau dah tu. Hihi.

Aku selalu je bukak blog aku. Tapi aku bukak je terus pergi kat new post. Taip halfway pastu tetiba mengantuk then tidur. Pasal aku bukak new post tu pasal bila ada masa je. And of course,bila ada masa tu memang diisi dengan tidur je. Selain makan. Makan pastu tidur. Fuh. Nikmat.

Speaking of bukak blog,baru tadi ni aku notice something.



Sebulan lebih dah aku tak update rupanya. Gila. Sungguh gila. Macam apa. Cis. Cis cis. Double cis cis lagi.



5 comments:

A'an said...

Ciss kek!!!! Apa tu kacau kacau kucing menggoda ha?? Apa tuuuuuu. Haha :D

Mila Ahmad said...

hahaha...teanjat ke?

.::: mr IQ :::. said...

sebulan je? aku ada jugak satu sem.. haha.
tipu je.. x sampai la satu sem.. tp berbulan2 gak la..

Areleiou said...

kau update pun dah osem. alhamdulillah.

nini said...

hehe..bz na..sampai tak sedar da lama tak update...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...