.

Saturday, December 31, 2011

Post Terakhir 2011.



"Hai. Nama saya Tina. Saya adalah seekor kucing betina. Saya comel,muda,comel,comel,kiut,miut,dan comel. Single mingle. But not available. Hikhikhik ;">"

Ehem.

Ya. Gambar kat atas tu sebenarnya nama dia Tina. Kitorang jumpa dia kat pasar malam Seksyen 7 Shah Alam tu. Yang ada makanan sedap nak mati tapi murah tu. Haa situ lah. Masa nak balik,dia ikut aku dan studiomate aku pergi kat kereta. Kitorang pun bawak lah dia balik studio,bagi makan Friskies. Bagi pakai necklace. Lalu jadilah kucing rasmi untuk studio aku.

Tidur kat tempat aku. Guling guling kat tempat aku. Buat muka comel pun kat tempat aku. Lalu menarik gadis gadis comel studio aku untuk membuat halaqah demi membelai kucing yang comel seperti mereka itu.

*blushing*

Oh ya. Fun fact. Nama dia Tina pasal dia betina. Hikhikhik. Sekarang dah tak tahu dia pergi mana. Gila sedih.



Dah agak lama aku tak update blog dengan penuh perasaan. Serius doh. Kalau ada pun,aku update cerita guna gambar je. Ehem. Macam,true story yang aku post tu,pasal aku dengan Lisa Surihani tu. Ehem.

Ehem. Ehem. Uhuk. Aish.

Ya. Aku sibuk. Dan kali ni,baru aku free. Pasal apa? Study week. Study week je. Study week memang sebenarnya banyak gila definisi dia bagi seseorang. Sangat banyak. Ada kata minggu pra cuti. Ada kata,minggu kena-jauhkan-diri-dari-Facebook. Semua semangat nak belajar.

Bagi aku,study week ni minggu tidur. Minggu PES2011. Yeah. PES2011. Go Safee Sali. Go Malaysia.

Dah puas qada enjoy tu baru lah belajar. Hehe. Ehem.

Saja nak merasmikan post terakhir untuk 2011. Ya. Tahun 2011 ni bagi aku,tahun paling unik bagi aku. Sungguh. Nak kata seronok ke,apa ke,tak juga. Tapi,semua benda sangat unik. Unik. Unik. Sungguh tau. Meow.

Azam Tahun Baru?




Semua orang sibuk cakap pasal azam tahun baru,azam 2011 yang tak buat lagi,bla bla bla. Nak aku cakap pasal azam?

Azam azam semua bukan hanya untuk tahun baru nak buat. It is supposed to be renewed everyday. Setiap kali kita bangun tidur,mesti ada satu azam baru kita nak buat hari tu.


Baru lah azam! So,with that,Selamat Tahun Baru 2012 semua!

9 comments:

Republic said...

selamat gak...

El-Janna said...

haah betul tu.. heppy new year!!!!!!!!11

Lynn dAmya said...

heh2 comelnye tina..so klw kucing jantan akan diberi nama tan lah? haha :p happy new year, all the best !

Hamba Ilahi said...

mungkin tina dah bergerak untuk mencapai azamnya sendiri..hehe
done following u
:)

Asy Faro said...

selamat tahun baru bro, btw aku kat uitm skrg fkk, haha

Namee Roslan said...

hehe. wey tahun baru ni update lah selalu. jd rindu kt entry2 kay sarcastic tu. hehe :D tina ?? sama nama kucing sayaaa :)

emira shafiqa said...

comelnyaa tina !

syamilsynz said...

mungkin kucing tu balik semula kat pasar malam sek 7 tu kot..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

style gambar kucing tu.macho abes..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...