.

Saturday, August 20, 2011

Sayangku.

Semenjak hari tu,kali pertama bertemu,sungguh aku tidak menyangka bahawa itulah titik permulaan cinta kita. Jujur,aku tidak tertarik dengan kau. Sungguh aku tidak tertarik dengan kau. Kau bukannya taste aku pun. Bluek!

Aku lebih tertarik dengan yang berada di sebelah mu itu. Fuh,seksi gila. Bentuk badan yang menarik hati aku. Malangnya,tiada hati antara kami berdua. Ibu ku juga tidak berkenan dengannya.

Kecewa. Tetapi kekecewaan itu hilang dengan kehadiranmu. Kekecewaan digantikan dengan kegembiraan bersamamu. Kau setia apabila bersamaku. Aku dapat merasakan perasaan kita yang secocok.

Setelah dilihat,dikenali dengan lebih mendalam. Kita bermesra,saling faham memahami. Kau adalah untuk ku.

Mulai hari ni,tanggal 19 Ogos 2011,kau telah sah menjadi milikku. Kita telah disatukan dengan akad.

Siapa yang sangka kita akan bertemu. Siapa sangka kau bakal menjadi milikku. Rupa paras bukan segalanya. Jodoh ditangan Tuhan bukan? :)


---------------------

Para pembaca,memperkenalkan kepada anda,sayangku,yang seksi,kiut miut,hot dan comel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Salmiah namanya. Milikku secara SAH siang tadi. Syukur Alhamdulillah.

25 comments:

rahimah.Y said...

woaaa da dpt bini tu ke?hakmilik kekal?

Mior Syabab said...

salmiah hassan ke? savvy muat ke untuk kucin? asal tak beli hilux or prado ke. haha

hzyr; said...

AHAHAHAHAHAHAXD
Punya la i thought that it was your
wife or smething.
Entry yang sungguh mendebarkan yet has a handful of humour.LOL

LIKE,LIKE,LIKE:)

.diannorhayati. said...

hahahahahah. ko buat aku suspens ko tau x. hahaha.

terbaekk :D

Kucing Serius. said...

Kak Mah. Hehe. Takdo lah kekal. Milik Allah jugak nii. Aku cuma pinjam dari diaa. Hehe.

Mior. Tidak tidak. Nama dia Salmiah Mahmud. Hehe. Muat jeeee. Terbaik tau! Hehe.

Hzyy and Dian. Tertipu kewwwww. AHAHAHAHA :DDDDD

Alya EsprĂ©zzo™ said...

wahahahahaha..untunglaaaaaaaaaaaaa!! salmiahhh salmiahh..

Mr. Uzair said...

peghh kereta sendiri. aku nak jugak do!

HAHA damnn. congratz.

Wanz Mejuez said...

Aku punya Viva Produa jew.,.. >_<

norinaomar said...

euww..kitew tertipeww..

hotnya kaler pakngah!!!

cik dot said...

huhu. wat saspen plak. kete plak? ley bwa jln2 pasnie.

Kucing Serius. said...

Hehehe. Raya naik kereta baru. Huu. Syukur sangat sangat.

Dalam family aku ada satu je kereta sebelum ni. Sekarang senang sket nak bawak mak aku jalan jalan. Weee x)

aimie amalina said...

hahahaha
okeh!
memang sangat seksi!

ila said...

buat saspen aje..
kete baru.yeahh

athirah salleh said...

seronoknye kereta!

Alip Apai said...

tgk..kucing pun dh boleh beli kereta..

aku ni bil hp pun mak aku bayarkan..

tercabar!!

hahahaha:)

myr amyra said...

laaa....
salmiah ghopenya... :)
cun kaler....
rasanya terlalu besar utk kucing comel nie... :)

cik ery said...

haha.thniah cik kucen

ika said...

tu diaaaa nama salmiah. omey angat angat :D

NURUL AINI NORAZMAN said...

untung laaaa dapat bini cantikk,.hahaha

asal sensot no plate tuh,.leh tikam nombr =p

Muntos said...

lar.. kemain! kih2

Rapik said...

tercabar kemanusiaan aku bile kucing ade kete.demm

syazu said...

fuyoo..kucing bawak kete..

Cik Domo said...

kaki kucing sampai ke nak pijak pedal minyak? kui3

Puteri Berangan said...

hahhaha nama xleh blah..

Namee Roslan said...

amboi...tunjuk bini...hehe, pasni boleh lah pi blogger gathering! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...