.

Tuesday, June 21, 2011

Hari tiada mood nak blogging.

Aku rasa tak ada mood hari ni untuk blogging. Tapi banyak mood untuk lain lain. Banyak kerja tadi. Tapi dicelahan kerja itu,ada satu penyebab yang buatkan aku hilang semua idea aku nak blogging hari ni. Satu je.


Cerita bermula begini



*guling guling atas lantai* Makkk taknakkkk taknakkkkk taknakkkkkkkk!!


Dan berakhir sebegini


*terdiam*



Korang jangan salah sangka. Aku bukannya dipaksa untuk gunting segala bulu badan aku. Tapi,gunting rambut. Rambut aku yang merupakan peti penyimpan idea aku tu telah hilang ditelan mesen pemotong rambut di sebuah salun unisex. Tapi aku redha. Yang gunting rambut aku tu hot

Tunggu sekejap bila dia tambah mm sikit,nanti idea muncul.

3 comments:

fyza said...

hahhaha..cian eh :) jap..add blik ya link blog tue..da tukar p blogspot.com ..jgn lpa tkar ya ^_^

SheyPull said...

aku pun same x de modd dah..
nka benti la..
tp style lah kucung tuh..:)




JOM singgah blog saya nak...wordless-wednesday #3 la pulak..hehe.comel...seruis

afifah ahmad shamsudin said...

gambar kucing hitam tu sedih gila. animal cruelty. betul betul buat ke ? :'(( omaigod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...