.

Sunday, July 17, 2011

Follower 333



Hehe. Hehehe. Hehehehehe.

Okay. Hari tu hari Khamis,follower aku dah naik 300. Sekarang,dah naik 333 pulak. Angka yang cun melecun. Syukur jugak naik 33 orang dalam masa 50 Jam. Masih slow lagi aku ni rupanya. Huuu. Kena work harder ni!

Bersyukur jugak ada yang nak follow blog kucing yang tak seberapa ni. Huuuu.

So sekarang,nak tengok siapakah beliau yang bertuah itu?


Ini lah beliauuuu! Cik Adik Siti Noraien! :D


Untuk pengetahuan korang,beliau pun follower dia 333 jugak! Kebetulan ni. Adakah ini jodoh?

Ehem.


Okay aku tak follow lagi pasal taknak spoil nombor cantik ni hehe


Okay. Jadi sekarang,jom kita terjah blog dia okay? Blog dia comel. Jom jom :D

14 comments:

cik najihah said...

333
cantik no tu

Engku Sofea said...

no plate kete mama sofea ! hahah :D

Budak Chomot said...

Muahaha jodoh kuat tuuuuu.

Teruskan berblogging yaww! :D

Rafidah Farhana said...

Memang jodoh ! Hahahaha.
Keep on writing eh, blogging ea :D

Syazwan Che Deraman said...

semoga kau dan dia bahagia hingga ke anak cucu :)

azurin ramli said...

wakakaka,itu namanya jodoh ;)

kaizen said...

congrats!!! makin ramai follow makin besar tanggungjawab kat reader

latest entry Isu HANGIT Blogger!!!

Fyqa said...

bestnye no !

Far8 budak baik said...

hahaha...
aku pun dulu lagi lahhh.
kawan yg takde blog
yg folo..hahaha..
ciput je..pdhal nk setahun setgh dah berblog grrrr

Gee said...

wahh..cantiknya no...tahniah..hehe

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
sudi tak berkawan dengan prince?
jom bce entry terbru sy..:)

[ Lawak ] Syarikat Majalah Rugi Kerana Justin Bieber
Gempak : Bergurau/Bermain Dengan Buaya( 7 Gambar )
[ 18 SX ] Lelaki Membuat Tatu Payudara Di Dadanya ( 2 Gambar ) - Fail

Cik Chokie said...

tahniah ;) happy blogging yer ^^

Namee Roslan said...

kucing..tahniah!! :D kau boleh capat 1000 dalam masa 5 weeks! :) aku capai 1000 dalam masa 5minggu.so kau pun boleh buat. :)

Noraien said...

ehhh,kebetulan ea sama ?hehe (:

thanks ea tok entry nie encik kucing !

nice to know u wlupon hnya di alam maya.. ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...